PVC yer döşeme  alanlarından olan Tarkett marka spor PVC yer kaplama ürünü adından anlaşılacağı üzere kullanım alanları genellikle spor salonları veya sportif tasarımlara sahip olan yerlerde kullanılmaktadır. Spor PVC kaplama ürünlerinin kullanım alanları çeşitlilik göstermektedir. Spor salonlarının haricinde spor müsabakalarının düzenlendiği alanlar, özel spor kursları veya basketbol, futbol sahaları olmak üzere çok sayıda kullanım alanları mevcuttur.

PVC zemin kaplama sektöründe en zorlu alan olan spor zemin kaplama işçiliği en zor olan gruptur. Bu alanda spor müsabakaları ve federasyonlar da işin içinde olduğundan dolayı iş stresi ve kullanım açısından en ufak bir hata payı kabul etmemektedir.

Bu nedenle her yapılan işin iş yükü ve maruz kalacağı basınç yük hesaplanıp ona göre malzeme kalitesi belirlenip işin tamamlanması gerekmektedir. Bu alan içerisinde spor salonları gibi büyük bir alana ve gürültüye sahip olan yerlerde akustik PVC kaplama işçiliğine de yer vermek gerekmektedir. Bu sayede yoğun gürültüye sahip olan alanın. Gürültü seviyesinin emilmesine yardımcı olmaktadır.

Heterojen Pvc yer döşeme      Tarkett Heterojen PVC Zemin   merdiven kaplama fiyatları
Pvc zemin kaplama, pvc yer döşeme, akustik pvc zemin kaplama, homojen pvc yer döşeme, heterojen pvc yer döşeme, spor pvc yer döşeme, kondaktiv pvc yer döşeme, heterojen pvc zemin kaplama, homojen pvc zemin kaplama, istanbul pvc zemin kaplama, istanbul pvc yer döşeme, karo halı, ofis halısı, banka halısı, yükseltilmiş zemin, yükseltilmiş döşeme, pvc kaplı yükseltilmiş döşeme, laminat kaplı yükseltilmiş döşeme, bakır kaplı pvc zemin kaplama.